Logo Becht Consultancy

Je doet er veel aan om in beeld te komen. Je hebt een kleurrijke CV die je steeds afstemt op de functies waarop je solliciteert. De brieven die je verstuurt, schrijf je altijd op maat. En toch…. wat je doet, blijft een presentatie op papier. Noem het zwart wit, ook al gebruik je kleur.

Met de video CV zorg je ervoor dat je letterlijk en figuurlijk in beeld komt. Jouw presentatie zal een gevoel oproepen bij de kijker. En dat is waar het om gaat! Je schudt een selecteur wakker door binnen te komen met muziek en door de dynamische manier waarop het filmpje gemonteerd is, houd je de aandacht vast. Onze video CV’s worden voor 95% tot de laatste seconden bekeken!

En ja het is spannend om een filmpje van jezelf te maken. Dat snappen wij en natuurlijk begeleiden wij je hierin. Samen schrijven we jouw script en oefenen we. Op de draaidag zelf krijg je de kans om de scenes meerdere keren opnieuw te doen. We gaan door tot we het juiste beeld te pakken hebben. De video komt op het besloten domein van youtube te staan, de link stuur je mee met jouw sollicitaties.

Wil je voorbeelden zien van de video CV laat ons dat dan even weten!

Onderzoek wijst uit dat onze video CV’s door selecteurs positief worden gewaardeerd, nieuwsgierigheid opwekken en een reden zijn om iemand uit te nodigen!